1. Conferențe și simpozioane: A.F.D.L. organizează anual câteva conferințe și simpozioane dedicate subiectelor legale și profesionale pe care le tratează. Acestea sunt de obicei conduse de experți internaționali în drept și pot fi folosite de studenți și profesori pentru a fi informați despre profesia juridică.
  2. Programul de burse: A.F.D.L. oferă anual burse și granturi pentru a ajuta studenții să participe la conferințele și simpozioanele sale, precum și pentru a le permite să își continue cercetarea și să obțină rezultate academice mai bune.
  3. Programul de mentorat și consiliere: A.F.D.L. oferă programul său de mentorat pentru studenți, care le permite acestora să lucreze cu un profesionist experimentat sau un membru al comunității de drept în regiunea lor. Acest lucru le va oferi studenților ocazia de a își face cunoștințele despre profesia lor, să ia decizii bune și să obțină sprijin durabil.
  4. Târguri de carieră și exerciții interactive: A.F.D.L. organizează în mod regulat târguri de carieră și exerciții interactive, care oferă studenților posibilitatea de a se familiariza cu câteva domenii și practici comune în profesia lor. Acestea pot fi un mediu grăitor de a învăța despre lege, de a lua contact cu experți și de a începe să se conecteze cu profesioniști din domeniu.